Truffel Experience

Wat is een truffel? Een truffel is een truffel. Met niets anders te vergelijken. Het bedwelmende aroma prikkelt al je zintuigen. Het neemt je mee naar hoger sferen en het brengt je met je voeten op de grond. Hemels en aards tegelijk. Het aroma van de truffel is complex. Net als het  leven van een truffel. Kom ruiken en proeven in onze Truffelgaard en ontdek de mysterieuze truffelwereld. We lichten een tipje van de sluier op.

Truffel Tour in de Truffelgaard

Truffel Tour

Nieuwsgierig naar de Truffelgaard? Meld je dan aan voor een rondleiding. Je hoort dan over de ontwikkelingen in de Truffelgaard en truffelwereld. Je krijgt antwoord op vragen als: hoe groeit een truffel en waarom zijn ze zo duur? Kom ruiken en proeven en ontdek de mysterieuze truffelwereld!

Bekijk de data en reserveer

Truffel Diner in de Truffelgaard

Truffel Diner

Waar kun je beter dineren dan in de Truffelgaard? Leuk als uitje of ter inspiratie. Heerlijk in de natuur genieten van een diner. Met gerechten waarin de truffel tot zijn recht komt. Lekker basic en puur, wat zo goed bij truffels past. En misschien wel met lokaal geoogste witte voorjaarstruffels .....

Bekijk de mogelijkheden

Truffelmarkt in de Truffelgaard

Truffel Markt

Twee keer per jaar houden we een Truffelmarkt in de Truffelgaard, een waar feest. Daar kun je je bestelde boompjes ophalen en verse truffels kopen van truffelhunters uit Hongarije en Italië. Natuurlijk is er ook een proeverij en theeschenkerij. De truffelhonden Fredo en Turner geven een demonstratie.

Bekijk de data en reserveer

Quotes

Gerard Chevalier

La truffe, elle est partout!

Mark Shephard

View the World through your observations, not your concepts. Mimic what is effortlessly successful.

Andrea Gogan

A truffle orchard is a magic garden and a complex ecosystem.

Judith Evenaar

De truffel is meer dan alleen een bijzondere delicatesse. Het charisma van de truffel bevat het verlangen naar een natuurlijk leven en het besef dat niet alles in het leven te controleren is...