Truffel Diner of Lunch
De ervaring van een verse truffel is bedwelmend. Luister naar het verhaal over de Nederlandse truffel. Wat zijn de verschillen tussen zomertruffel, herfsttruffel, witte truffel, zwarte truffel, winter truffel. Kunnen we binnen enkele jaren drie soorten Nederlandse truffels op de menu kaart zetten? Tijdens een driegangen truffellunch of truffeldiner krijgt u een voorproefje…….
Judith Evenaar geeft vooraf aan de lunch of het diner een rondleiding door de Truffelgaard en vertelt het verhaal van de culinaire truffels. Waar komen ze voor, waarom zijn ze zo duur en hoe bereid je ze. En natuurlijk over het telen van truffels in Nederland.
De gerechten
Afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van de soorten truffels kun je bijvoorbeeld onderstaande gerechten verwachten:
Kippenlever timbaaltjes met truffel, pasta met truffelsaus, salade, koffie met truffelbonbon, Truffelboter, Truffelbrie, Marsuolo soep, inclusief wijn.
- Invulling van lunch of diner in overleg.
- Op vrijdag middag van 12.00-14.30 of 16.30-19.00
- Kosten: 55 tot 70 euro p.p. incl. BTW
- Te boeken per groep van 4-10 personen